Avaimet käteen-lämpöpalvelu

 

Lämmöntuotannon ulkoistaminen vapauttaa asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa. Samalla asiakas voi olla varma, että tarvitsemansa lämpöenergia tuotetaan energiatehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti alansa huippuammattilaisen toimesta.

ProPelletin Avaimet käteen -lämpöpalvelu on ympäristöystävällistä bioenergiaa lämpöyrittäjyys-periaatteella. Asiakas ostaa tarvitsemansa lämpöenergian kokonaispalveluna, jolloin asiakkaan ei tarvitse investoida laitteisiin tai laitoksiin. Me toimitamme lämmityslaitteet asennettuna sekä huolehdimme laitoksen ylläpidosta, polttoaineesta, valvonnasta ja huollosta. Energian tuotannossa käytämme pelletin lisäksi myös muita uusiutuvia polttoaineita, kuten brikettiä ja haketta.

Lämmöntuotantolaitokset rakennetaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Toimitamme sekä asennamme aina asiakkaan tarpeisiin ja tiloihin sopivan ratkaisun. Hyvällä suunnittelulla löydämme toimivan vaihtoehdon haastavissakin tapauksissa ottaen huomioon mahdolliset tulevat tarpeet. Laitokset ovat automatisoituja ja etäohjattavia ja lisäksi koko maan kattava huoltoverkostomme varmistaa niiden toimivuuden sekä takaa sataprosenttisen lämpöenergian toimitusvarmuuden.

Lämpökontti

  • ProPellet toimittaa pellettikontin, pellettisiilon ja lisää kontin olemassa olevaan lämmönjakoverkostoon.
     

Asennus olemassa oleviin tiloihin

  • ProPellet toimittaa olemassa olevaan lämmönjakohuoneeseen pellettikattilan, polttimen ja rakentaa siilon esim. öljysäiliöhuoneeseen, mikäli ulkosiilo ei ole mahdollinen. Pellettilämmityksen etu on suhteellisen pieni tilantarve, jolloin myös vanhat öljykäyttöiset pannuhuoneet voidaan saneerata pellettikäyttöiseksi.
Soita Pellettimyynti
Soita Laitos- ja lmmnmyynti
Soita Pienpolttimet
Soita Varaosat ja huolto