Pellettilämmitys ja puupelletti

 

Pellet heating and wood pellet

Pelletti 15 kg säkki

Toimitus 1 lava (66x15 kg)

Kysy toimitushinta!

 

Pelletit 500 kg

Nouto suoraan tehtaalta tai
jälleenmyyjien kautta

 

Pelletti löysä

Toimitamme irtonaisia pellettejä, jotka on puhallettu nykyaikaisilla laitteilla.

Katso toimitusalueemme ja kysy tarjous!

 

 

Kuivikekutteripaali

Pakkaus 22 kg / paali, 1 kuormalava (36 x 22 kg). Hinta 220 € / lava

kysy tarjous kotiin!

 

Lämmitä luontoystävällisellä pelletillä – meiltä laadukkaat, kotimaiset polttoaineet

Pellettilämmitys lämmittää luonnollisesti. Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine. Se myös soveltuu lähes kaikkiin kiinteistöihin; omakotitaloihin, rivitaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, aluelämpökeskuksiin ja moniin muihin.

Meiltä ProPellet Oy:ltä tilaat pellettilämmityksen polttoaineen irtotavarana ja eri kokoisissa säkeissä. Pellettisäkit ovat saatavilla suoraan tehtaaltamme Ylivieskasta tai jälleenmyyjiltämme, kuten rautakaupoilta. Irtotavaran kuljetamme suoraan asiakkaalle puhallusautoilla. Tarjoamme myös lämmityslaitteet rakennustesi lämmitykseen.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, millaiset lämmitysratkaisut olisivat parhaat juuri Sinulle.

Puupelletti paikallisesta raaka-aineesta

Valmistamme itse polttoaineina toimivat puupelletit. Puupelletti on 100 % puuta, jonka valmistamme lähialueen puunjalostusteollisuudessa syntyvistä sivutuotteista, kuten sahanpurusta ja höylänlastusta. Valvomme pelletin laatua tarkoin ottein, jotta voimme taata tuotteen korkean tason ja tasalaatuisuuden kautta linjan.

Koska pelletti tuotetaan paikallisesta raaka-aineesta, on valmistuksen ympäristökuormitus mahdollisimman vähäinen. Sen hiukkaspäästöt ovat myös alhaiset, joten pelletin käyttö on oikea luonnonystävän lämmitysvalinta!

Vaivaton lämmitysmuoto, josta kukkarokin kiittää

Pelletti ei vaadi paljon lämmittäjältään. Siisti ja tasalaatuinen materiaali mahtuu pieneen tilaan, ja sitä käytettäessä esimerkiksi suuremman kohteen lämpölaitos toimii automaattisesti, jolloin huoltokustannukset pysyvät pieninä. Niin ikään pellettilämmitykseen investointi on varsin kohtuullinen, eikä pelletin hinta ole altis suhdannevaihteluille.

Saatavilla myös kuivikekutteria

Tuotteisiimme kuuluvat myös kuivikekutteripaalit käytettäväksi esimerkiksi eläinsuojiin. Kutterin toimitamme suoraan asiakkaan osoitteeseen. Kysy tarvitsemaasi erää!

Valitse lämmitys uusiutuvalla energialla alan edelläkävijältä

ProPellet Oy on uusiutuvan lämpöenergian edelläkävijä, jonka lämpöpalvelu ja lämmön myynti toteutuu helpolla avaimet käteen -idealla sisältäen sekä lämmityslaitteiston että polttoaineen. Toki meiltä voi hankkia pelkän laitteiston tai polttoaineenkin tarpeensa mukaan. Jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva ratkaisu.

Vuonna 2018 toimitimme yli 30 000 tonnia puupellettiä asiakkaillemme, ja vuosittain rakennamme myös 10-20 uutta lämpölaitosta. Olemme oikea kumppani, kun pellettilämmitys kiinnostaa sinua, haluat kuulla lisää aiheesta ja palvelumme mahdollisuuksista tai tilata vaikka saman tien polttoaineitamme. Ota yhteyttä!

Soita Pellettimyynti
Soita Laitos- ja lmmnmyynti
Soita Pienpolttimet
Soita Varaosat ja huolto