Lämmön myynti ja lämpöpalvelu avaimet käteen-periaatteella​ - OTA YHTEYTTÄ 040-3015056

 

ProPellet lämmön myynti ja lämpöpalvelu löytää lämmitykseen liittyvät ratkaisut. Lämmöntuotannon ulkoistaminen vapauttaa asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa. Samalla asiakas voi olla varma, että hänen tarvitsemansa lämpöenergia tuotetaan energiatehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti alan huippuammattilaisen toimesta.

 

ProPelletin avaimet käteen -lämpöpalvelu on ympäristöystävällistä bioenergiaa lämpöyrittäjyysperiaatteella. Lämmön myynti tapahtuu kokonaispalveluna, jolloin asiakas ostaa tarvitsemansa lämpöenergian investoimatta erilaisiin laitteisiin tai laitoksiin. Me toimitamme lämmityslaitteet asennettuna sekä huolehdimme laitoksen ylläpidosta, polttoaineesta, valvonnasta ja huollosta. Energian tuotannossa käytämme pelletin lisäksi myös muita uusiutuvia polttoaineita, kuten brikettiä ja haketta.

 

Lämpölaitokset rakennetaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Lämmön myynti, toimitus ja asennus tapahtuu aina asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä tilan erikoispiirteet huomioiden. Hyvällä suunnittelulla löydämme toimivan ratkaisun haastavissakin tapauksissa ottaen huomioon sekä nykyiset, että mahdolliset tulevat tarpeet. Laitokset ovat automatisoituja ja etäohjattavia ja lisäksi koko maan kattava huoltoverkostomme varmistaa niiden toimivuuden sekä takaa sataprosenttisen lämpöenergian toimitusvarmuuden.

 

Lämpökontti

  • ProPellet toimittaa pellettikontin, pellettisiilon ja lisää kontin olemassa olevaan lämmönjakoverkostoon.

 

Asennus olemassa oleviin tiloihin

  • ProPellet toimittaa olemassa olevaan lämmönjakohuoneeseen pellettikattilan, polttimen ja rakentaa siilon esim. öljysäiliöhuoneeseen, mikäli ulkosiilo ei ole mahdollinen. Pellettilämmityksen etu on suhteellisen pieni tilantarve, jolloin myös vanhat öljykäyttöiset pannuhuoneet voidaan saneerata pellettikäyttöiseksi.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja löydämme lämmitysratkaisun, joka sopii juuri sinulle! Soita 040-3015056!

 

Soita Pellettimyynti
Soita Laitos- ja lmmnmyynti
Soita Pienpolttimet
Soita Varaosat ja huolto